Wie zijn wij ?


Ik heet u welkom in mijn wereld van de mode


Mijn visie van de mode: “Zelfvertrouwen brengen aan de vrouw, uw klant, die dankzij haar kleding haar persoonlijkheid en het imago die zij wil uitstralen weerspiegeld”

Het is belangrijk voor mij dat de vrouw, al haar facetten leeft, haar vrouwelijkheid, haar emoties, haar verlangen om elegantie uit te stralen of originaliteit of lichtheid, haar behoefte om comfortabel te zijn in haar kleding, haar drang naar verandering. Om dit te verwezenlijken , ligt het nauw aan mijn hart dat uw klanten, na hun aankopen, uw winkel verlaten terwijl zij zich mooi vinden zowel binnen als naar buiten toe, dankzij de kleding die u heeft voorgesteld en die een mooi imago van elke vrouw uitstraalt.

Daarom heb ik ervoor gekozen om een brede waaier van collecties die elk hun eigen stijl hebben te vertegenwoordigen , om aan alle aanvragen van uw klanten te voldoen en tevens hun verlangens rekening houdend met hun morfologie, van de slanke tot volslanke vrouw.

Het ligt ook nauw aan mijn hart dat u in mijn collecties elegantie, verfijning, originaliteit en kwaliteit kan terugvinden aan gunstige prijzen. Daarom weerspiegelen de bedrijven die ik vertegenwoordig, mijn eigen waarden zoals vertrouwen, betrouwbaarheid, aandacht, beschikbaarheid en advies. Al mijn medewerkers zijn opgeleid om naar uw behoeften te luisteren en om u te begeleiden naar de collecties en modellen die het best passen bij de geest van uw winkel.


Samen, zorgen wij voor uw tevredenheid,en voor een wederzijds zakelijk succes en voorspoed,vandaag en morgen.
 
Véronique Roose